Mirjam Janse
visual art and consulting

Mirjam Janse

(Click here for an English translation of this page)

Mirjam Janse maakt ruimtelijk werk, tekent, ontwerpt enschrijft teksten. Ze geeft boekjes uit, geeft workshops en geeft lezingen. Kortom, Mirjam is een duizendpoot die mogelijk in zeven sloten tegelijk loopt, maar dan wel lekker loopt te spatten en te zingen!

Haar ruimtelijk werk in brons, staal, hout of textiel heeft u mogelijk al eens gezien op een expositie in een galerie, museum of bedrijfshal. En misschien heeft u haar tekeningen in de krant, op internet of in een boek gezien. Dan was u wellicht in Johannesburg, New York, Brussel, Gent, Osijeck, Narni, Karlsruhe, München, Bonn of Oldenburg. Of in Wageningen, Deventer, Groningen, Zaandam, Eindhoven, Alkmaar en zeker eens in Amsterdam. Dan is het geen nieuws dat de kracht van Mirjam zit in haar veelzijdigheid en het vermogen haar talenten op een geestige en intelligente wijze aan te wenden.

Nu de mogelijkheid van bewust worden voor de hele wereld gemakkelijker toegankelijk is heeft zij haar werk uitgebreid met energetisch werk: intuïtief waarnemen, duidingen geven en huizen zuiveren van energetische blokkades. Haar creativiteit en vermogen helder te verwoorden én te verbeelden verbindt haar nieuwe werk met het beeldende werk. Klik hier voor informatie over haar intuïtieve werk.

 

 

Workshops

Workshops

Mirjam geeft het hele jaar door workshops. De workshops hebben thema’s als Inspiratie, Intuïtie en Natuurbeleving. Voor informatie over de workshops: klik hier.

Publicaties

oog in oog

Oog in oog.

 

Thuis op de tak

thuis op de tak

Van ‘Thuis op de tak’, mijn bijdrage aan de expositie 'Kijker in Beeld' in Pulchri is een kort filmpje gemaakt. Klik hier.

Klik hier hier voor een foto van ‘Thuis op de tak’, de bijdrage van Mirjam aan de expositie.

The Bases Project

The Bases Project

Klik hier naar de video van mijn lezing 'Healing & Awareness' voor the Bases Project 2014.

Innocence

Innocence

Klik hier voor een Uiteraard Video van Mirjam Janse over haar kunst installatie in een van de etalages van Kunsttraject in de Staatsliedenbuurt. De installatie is een bijdrage aan 'Staatsbeloften'.

Alle teksten en kunstwerken: ©2007,2008,2009 Mirjam Janse, alle rechten voorbehouden. Email: klik hier