Mirjam Janse
visual art and consulting

Mirjam Janse

(Click here for an English translation of this page)

Mirjam Janse maakt ruimtelijk werk, tekent, ontwerpt enschrijft teksten. Ze geeft boekjes uit, geeft workshops en geeft lezingen. Kortom, Mirjam is een duizendpoot die mogelijk in zeven sloten tegelijk loopt, maar dan wel lekker loopt te spatten en te zingen!

Haar ruimtelijk werk in brons, staal, hout of textiel heeft u mogelijk al eens gezien op een expositie in een galerie, museum of bedrijfshal. En misschien heeft u haar tekeningen in de krant, op internet of in een boek gezien. Dan was u wellicht in Johannesburg, New York, Brussel, Gent, Osijeck, Narni, Karlsruhe, München, Bonn of Oldenburg. Of in Wageningen, Deventer, Groningen, Zaandam, Eindhoven, Alkmaar en zeker eens in Amsterdam. Dan is het geen nieuws dat de kracht van Mirjam zit in haar veelzijdigheid en het vermogen haar talenten op een geestige en intelligente wijze aan te wenden.

Nu de mogelijkheid van bewust worden voor de hele wereld gemakkelijker toegankelijk is heeft zij haar werk uitgebreid met energetisch werk: intuïtief waarnemen, duidingen geven en huizen zuiveren van energetische blokkades. Haar creativiteit en vermogen helder te verwoorden én te verbeelden verbindt haar nieuwe werk met het beeldende werk. Klik hier voor informatie over haar intuïtieve werk.

 

 

Workshops

uk workshop

Met liefde transformeren! Een lezing over hoe onze ideeën over liefde en energie onze beleving van de realiteit bepalen. Mag je gelukkig zijn? Moet je gelukkig zijn?
13 November 2015.

 

Workshops

Mirjam geeft het hele jaar door workshops. De workshops hebben thema’s als Inspiratie, Intuïtie en Natuurbeleving. Voor informatie over de workshops: klik hier.

Publicaties

oog in oog

Oog in oog.

 

Exposities

thuis op de tak

Van ‘Thuis op de tak’, mijn bijdrage aan de expositie 'Kijker in Beeld' in Pulchri is een kort filmpje gemaakt. Klik hier.

Klik hier hier voor een foto van ‘Thuis op de tak’, de bijdrage van Mirjam aan de expositie.

Nieuwsbrief

Click here for my UK newsletter july/august 2015.

Klik hier voor een kort zomers bericht van juni 2015.

Klik hier voor mijn nieuwsbrief van maart 2015.

Maart 2015

Lekker de artistieke benen strekken en de handen uit de mouwen steken. Dat kan op vrijdag 27 maart in het atelier van Mirjam Janse in Amsterdam. Onder haar speelse en uitdagende begeleiding in kleine en grote opdrachten duiken. Je vrij voelen vieze dingen te maken, vreemde materialen te gebruiken en door steeds even afstand te nemen ook nog eens jezelf te bekijken. Wat een avontuur! En je hoeft geen talent te hebben, gewoon beginnen.

De vergoeding is € 90,00 inclusief btw, thee, koffie en koek. En tenzij je met bladgoud wil werken is het ook inclusief materiaal! Feest dus.

Aanmelden door een mailtje te sturen naar mail@mirjanse.nl of bellen naar 06-26 132 972. Welkom!

Klik hier voor mijn nieuwsbrief van oktober 2014.

Klik hier voor meer informatie over mijn lezingen in oktober en november 2014.

Klik hier voor mijn nieuwsbrief van maart 2014.

Klik hier voor mijn nieuwsbrief van januari 2014.

Klik hier voor mijn nieuwsbrief van september 2013.

Wokshops en activiteiten winter 2013-2014: klik hier.

Klik hier voor de flyer 'In lijn met de natuur'

Klik hier voor mijn nieuwsbrief van juni 2013.

Klik hier voor mijn nieuwsbrief van april 2013.

Klik hier voor mijn nieuwsbrief van februari 2013.

Neem een kijkje op www.mirjamjanse.nl. Ik geef hier informatie over mijn werk als intuïtief waarnemer.

The Bases Project

The Bases Project

Klik hier naar de video van mijn lezing 'Healing & Awareness' voor the Bases Project 2014.

Alle teksten en kunstwerken: ©2007,2008,2009 Mirjam Janse, alle rechten voorbehouden. Email: klik hier