Mirjam Janse
visual art

Mirjam Janse

(Click here for an English translation of this page)

Mirjam Janse maakt ruimtelijk werk, tekent, ontwerpt en schrijft. Ze geeft boekjes uit, geeft workshops en lezingen. Ze heeft een bloeiende parktijk als Transformational Coach.

Haar ruimtelijk werk in brons, staal, hout of textiel heeft u mogelijk al eens gezien op een expositie in een galerie, museum of bedrijfshal. En misschien heeft u haar tekeningen in de krant, op internet of in een boek gezien. Dan was u wellicht in Johannesburg, New York, Brussel, Gent, Osijeck, Narni, Karlsruhe, München, Bonn of Oldenburg. Of in Wageningen, Deventer, Groningen, Zaandam, Eindhoven, Alkmaar en zeker eens in Amsterdam. Dan is het geen nieuws dat de kracht van Mirjam zit in haar veelzijdigheid en het vermogen haar talenten op een geestige en intelligente wijze aan te wenden.

Als coach doet ze energetisch werk. Ze assisteert mensen op hun pad naar bewust worden van hun gaven, geeft healingen en zuivert huizen en tuinen. Haar creativiteit en vermogen complexe zaken helder te verwoorden én te verbeelden verbindt haar nieuwe werk met het beeldende werk. Klik hier voor informatie over haar werk als Transformational Coach en Healer.
Deze beelden tonen duidelijk het verband tussen haar coaching en het beeldende werk. Klik hier voor deze beelden

 

Contactinformatie

E-mail: mail@mirjamjanse.com
KvK: 34363246
BTW NL 1307.02.006.B.01
www.mirjanse.nl
www.mirjamjanse.com

 

Publicaties

oog in oog

Oog in oog.

 

Thuis op de tak

thuis op de tak

Van ‘Thuis op de tak’, mijn bijdrage aan de expositie 'Kijker in Beeld' in Pulchri is een kort filmpje gemaakt. Klik hier.

Klik hier hier voor een foto van ‘Thuis op de tak’, de bijdrage van Mirjam aan de expositie.

Beelden

Beelden

Innocence

Innocence

Klik hier voor een Uiteraard Video van Mirjam Janse over haar kunst installatie in een van de etalages van Kunsttraject in de Staatsliedenbuurt. De installatie is een bijdrage aan 'Staatsbeloften'.

Jewels

Jewels

De video Jewels is de bijdrage van Mirjam Janse aan Het Kruithof-Upcycling Project 2020, doos 42. Uit doos 42 krijgt Mirjam op 9 maart 2020 een aantal heldergroene glazen druppels in een aardewerken potje aangereikt. Als de druppels op de aarde liggen en het zonlicht in het glas schijnt, lijken de druppels op schitterende juwelen. De video Jewels is opgenomen op het strand van Schiermonnikoog.

Alle teksten en kunstwerken: ©2021 Mirjam Janse, alle rechten voorbehouden. Email: klik hier